OOSTHUIZEN - KSV is voor de achtste keer op rij ongeslagen gebleven door in de uitwedstrijd bij Oosthuizen met 1-1 gelijk te spelen. Het puntenverlies had geen effect voor de ploeg van trainer Rowan Top aangezien de directe concurrenten eveneens gelijk speelden.

De 1-1 eindstand was in Oosthuizen reeds bij rust bereikt waarbij Jasper Bakker de ploeg uit 't Kruis op voorsprong bracht. Na de gelijkmaker van de thuisploeg bood de tweede helft veel strijd, maar geen doelpunten meer.

Voor KSV was het de derde keer dat men gelijk speelde, naast de vijf overwinningen die het al behaalde. Van invloed op de stand was het nauwelijks aangezien concurrenten FC Amsterdam en OSC eveneens een remise overeen kwamen (2-2).

In de spannende stand van 5B staat FC Amsterdam met 19 punten uit negen wedstrijden bovenaan, maar hebben de concurrenten, KSV (18 punten), OSC en DIO (17) allen een wedstrijd minder gespeeld. Ook de nummers vijf en zes, SSV en Oosthuizen liggen op het vinkentouw.

Komende zondag staat er voor KSV weer een belangrijke wedstrijd op het programma als men DIO ontvangt.