HEERHUGOWAARD/ZEIST - Op de laatste speeldag van 2022 heeft Reiger Boys met 2-2 gelijk gespeeld tegen RKVV DEM. De vrouwen van de Heerhugowaardse vereniging gingen met 2-1 onderuit bij Saestum.

De wedstrijd tussen Reiger Boys en DEM was een duel tussen de nummers vier en vijf van de 3e Klasse A. Hoewel niet altijd goed op een ijzig koud Sportcomplex De Wending vergoedde de spanning een hoop. De ploeg van Tom Boukes kwam tweemaal op voorsprong, maar moest net zo vaak toezien hoe de Beverwijkers op gelijke hoogte kwamen.

Floyd Groet opende al na vijf minuten de score voor de thuisploeg, maar Jordy de Vet maakte na een klein half uur gelijk. Na de rust was het Dave van Dekken die een kwartier voor tijd voor een hernieuwde voorsprong zorgde, doch genoeg voor de zege was dit niet. Kort voor tijd liet Cerilio Cijntje namelijk de 2-2 aantekenen.

Reiger Boys hervat de competitie op 21 januari met een uitwedstrijd bij SDOB.

Vrouwen
Reiger Boys VR1 sluit de eerste helft van de competitie af op een vijfde plaats. Op bezoek bij de nummer twee, Saestum VR2, ging de ploeg van coach Arnold de Block met 2-1 onderuit. Gezien het vertoonde spel hadden de geel-zwarten wellicht recht op een punt, maar de thuisploeg sloeg zowel in de eerste als tweede helft toe. Een kwartier voor tijd wist Hilde Spierings de eer namens Reiger Boys nog te redden.

Reiger Boys VR1 hervat de competitie op 4 februari met een uitwedstrijd bij Sparta Rotterdam.