LANGEDIJK - De regionale voetbalploegen behaalden wisselende resultaten afgelopen weekend. Alleen DTS behaalde de volle winst. LSVV kwam met een gelijkspel terug uit Assendelft terwijl BOL en Vrone onderuit gingen.

ZATERDAG

BOL heeft in de 1e Klasse A een totale off-day gehad in de thuiswedstrijd tegen Nootdorp. het duel tussen de nummers drie en vier (BOL) werd nooit een echte wedstrijd, simpelweg omdat de gasten een maatje te groot waren. Na een 0-3 ruststand verloor de ploeg van trainer Erwin Tump met 0-5. BOL stata nu vijfde en treft de komende twee wedstrijden nog ZOB (uit) en Monnickendam

DTS wist in de 4e klasse A titelkandidaat De Foresters te verrassen waardoor de titel vrijwel zeker naar Always Forward gaat. De formatie uit Oudkarspel kwam kort voor rust op voorsprong door Jan Tauber. Juary dos Santos zorgde na rust met twee treffers voor een 3-0 eindstand.

ZONDAG

Het middenmootduel tussen Assendelft en LSVV eindigde zondagmiddag in een puntendeling. De ploeg van Rob Klanker nam in Assendelft wel een snelle voorsprong via Martijn Grooff, maar nog binnen het half uur zorgde Tim Zwemmer voor de gelijkmaker: 1-1. Voor LSVV volgen er de komende weken nog twee derby's tegen Kolping Boys (thuis) en AFC '34.

In 3B gaf Vrone negentig minuten lang uitstekend partij aan titelkandidaat Saenden. In Wormerveer had de ploeg van interim-trainer Jos Verduin minimaal een punt verdiend nadat het tweemaal op gelijke hoogte kwam via treffers van Dennis Konijn en Martijn Leek. in de slotminuut kreeg de ploeg uit Sint pancras onverdiend alsnog het deksel op de neus.