ASSENDELFT - LSVV legde zondag de nodige energie aan de dag, maar dit leverde in het uitduel bij SVA slechts één schamel puntje op (1-1). Een remise waarmee de Langedijkers weinig opschieten aangezien concurrenten, FC Medemblik en Schagen United, dit weekend wel de volle buit pakten.


LSVV had gezien de ijver en werklust, maar ook op basis van het aantal kansen de zege wel verdiend in Assendelft. Opnieuw zat het de ploeg van trainer Gidon Reinders Folmers echter niet mee. Onder gure weersomstandigheden opende het via Colin Vennink nog wel de score en dat was op basis van het vertoonde spel zeker verdiend. Eerder in het duel had men ook al de lat geraakt

Vanuit het niets kwam SVA echter op gelijke hoogte toen een zondagschot van Daan Rijkhoff onderweg van richting werd veranderd en achter de kansloze keeper Job Rouwhorst belandde. Via Erol Gülali kreeg LSVV nog twee levensgrote kansen op de winst, maar alleen voor keeper Max Boon wist de invaller hier geen raad mee.

LSVV blijft zodoende hekkensluiter met nu drie punten achterstand op FC Medemblik en zes punten achter Schagen United. Op zondag 7 april speelt LSVV thuis tegen Meervogels '31.

Foto's: Michel Bes Sportfotografie