DE NOORD/'T KRUIS - In de vierde klasse zijn Hugo Boys en Alkmaarsche Boys weinig opgeschoten met een gelijkspel. Het duel tussen de nummers vier en vijf eindigde in 2-2. Een klasse lager leed KSV, na lang ongeslagen te zijn gebleven, zijn tweede nederlaag op rij.


Hugo Boys en Alkmaarsche Boys horen beiden bij de grote groep achtervolgers van koploper Con Zelo en hadden in hun onderlinge duel baat bij een zege. Die kwam er niet, want op een zwaar bespeelbaar veld in De Noord eindigde het op een remise, en dat was al het derde gelijke spel voor Hugo Boys op rij sinds de winterstop. Trainer Ron Weinbrecher, die afgelopen week zijn contract bij Hugo Boys verlengde en Moos van den Berg en Bob de Wit zag scoren namens zijn ploeg, was na afloop niet tevreden. "We hadden deze wedstrijd moeten winnen en eigenlijk met 3-0 voor moeten staan gezien de kansen". Tot zijn ontzetting zag hij zijn voormalige ploeg Alkmaarsche Boys via twee fraaie treffers van Ilias Ait Kassi en Khalid Ezhar terugkomen en zodoende eindigde het op 2-2.

Vijfde klasse
KSV was twee weken terug nog de ongeslagen koploper van de vijfde klase, maar liep een week geleden in de uitwedstrijd bij SSV tegen de eerste nederlaag aan. Ook in de tweede derby in deze klasse, de zogenaamde "Kippenbrugderby" tegen Apollo '68 had de ploeg van trainer Rowan Top wel de kansen, maar het vizier niet op scherp. De gasten uit Hensbroek, van voormalig KSV-trainer Job Zoon, wisten op De Kruising zelfs de volle buit te pakken door met 0-1 te zegevieren dankzij een doelpunt halverwege de tweede helft van Sam Kramer, waardoor KSV nu tweede staat met vijf verliespunten meer dan koploper OSC.