HEERHUGOWAARD - De twee Heerhugowaardse derdeklassers kennen nog altijd een moeizame competitiestart. Hugo Boys wist dit weekend echter wel van de hatelijke nul af te komen door tegen het eveneens laag geklasseerde KGB met 3-3 gelijk te spelen. In 3B blijft KSV nog altijd puntloos hekkensluiter.

Hugo Boys had gehoopt om tegen het eveneens puntloze KGB de eerste zege binnen te halen. De ploeg van Ron Weinbrecher kreeg daar ook kansen voor, kwam drie keer op voorsprong,, maar net zo vaak trokken de gasten uit Bovenkarspel de stand weer gelijk. Bob de Wit scoorde de eerste twee treffers voor de thuisploeg en na de rust was het bart Snoek die het net vond, maar door treffers van Zwaan, Amrani en Bulterman eindigde het uiteindelijk in 3-3.

Hugo Boys gaat komende zondag op bezoek bij SEW

KSV was zoals verwacht niet opgewassen tegen Saenden, één van de titelkandidaten in de 3e Klasse B. De Kruizers stonden bij rust al met 0-2 achter en na de rust deden de gasten uit Wormerveer er nog een schepje bovenop: 0-5. KSV speelt komende zondag het uitduel bij VV Bergen.