HEERHUGOWAARD - Hoewel de stand in de 4e klasse A een sterk vertekend beeld geeft na de vele afgelastingen in de laatste drie weekenden lijkt Hugo Boys zich te gaan mengen in de strijd om de bovenste plaatsen. De ploeg van trainer Ron Weinbrecher boekte zondag een terechte overwinning op Geel Zwart '30.

Op een zwaar bespeelbaar veld in De Noord nam de thuisploeg al vroeg in de wedstrijd een voorsprong middels Bo Groen en deze score werd nog voor de rust verdubbeld door Dean Tiggeler. Kort na de rust deden de gasten uit 't Zand iets terug via Tijs Dekker, maar Storm Groot bracht de marge weer op twee en stelde daarmee de zege voor Hugo Boys veilig: 3-1.

In de stand heeft Hugo Boys weliswaar vijf punten achterstand op koploper Con Zelo, maar heeft men ook nog twee wedstrijden tegoed. Na acht speelronden is die stand dan ook zeer vertekend aangezien Con Zelo wel al acht keer in actie kwam en ploegen als hekkensluiter Sint Boys (vier wedstrijden) en de mogelijke titelkandidaat Alkmaarsche Boys (vijf) veel minder. Bij Hugo Boys doet men met de derde overwinning in zes wedstrijden in ieder geval mee om die bovenste posities en dat moet komende zondag een vervolg krijgen met een uitwedstrijd bij Succes voor de boeg.