NIBBIXWOUD - De inhaalwedstrijd in de derde klasse A tusen SEW en Hugo Boys heeft een ruime zege opgeleverd voor de thuisploeg. Het laag geklasseerde Hugo Boys gaf in de eerste helft alleraardigst partij, maar ging na de rust ten onder in Nibbixwoud.

Waar Hugo Boys nog altijd wacht op de eerste zege, de ploeg van Ron Weinbrecher behaalde twee punten dit seizoen, daar wist SEW dat het bij winst op gelijke hoogte zou komen met Westfriezen, de nummer twee in de stand en tegenstander volgende week. Toch had de ploeg van trainer Jeroen Slaager met name in de eerste helft de nodige moeite met zijn voormalige ploeg. SEW nam weliswaar na een klein kwartier een voorsprong door Jeffrey Keizer, maar door twee treffers van Bob de Wit namen de gasten brutaal die voorsprong over. Nog voor rust zorgde Travis Reuser echter voor de gelijkmaker.

In de tweede helft bleek SEW echter toch een maatje te groot voor de oranjehemden. keizer maakte zijn tweede van de middag en na de treffer van Jelle Knol was het verzet van de gasten vervroken. Jassir el Guennouni en Nasir Ali Hassen voerden de score vervolgens verder op: 6-2.