OUDORP - In de vierde klasse van het zaterdagvoetbal heeft de derby tussen Kolping Boys en Vrone geen winnaar opgeleverd. Op Sportpark De Nollen eindigde het duel in 2-2.

Door dit resultaat zijn beide ploegen niet alleen op het veld in evenwicht, maar ook in de stand. Na twaalfwedstrijden hebben zowel de Oudorpers als de Pancrassers zeventien punten en delen daarmee de zesde plaats.

Onder een heerlijk winters zonnetje verdeelden beide ploegen de doelpunten ook nog eens over de twee helften. De thuisploeg van trainer Roy Rowinkel kwamen kort voor rust via Rik Klaver op voorsprong, maar even later liet Wout Adams de gelijkmaker aantekenen.

Vrone, van trainer Willem Zeijlmans, leek vervolgens op weg naar de overwinning toen Andrew Hand voor 1-2 wist te zorgen, maar uiteindelijk wist Rik Wijnker nog een punt te redden voor Kolping Boys.

Komende zaterdag gaat Kolping Boys op bezoek bij DZS terwijl Vrone een uitwedstrijd bij ZVC '22 op het proggramma heeft staan.

Fotografie: Marco Wijnstekers