BROEK OP LANGEDIJK - Met nog vier wedstrijden te gaan heeft BOL in de jacht op de titel geen fout gemaakt. In de thuiswedstrijd tegen middenmoter NSC Nijkerk won de ploeg van trainer Erwin Tump gedegen en verdiend met 4-1.

Enkele dagen na het bekersucces tegen Zwaluwen '30, BOL won met 2-0 en plaatst zich zo voor de halve finale van de districtsbeker, stond men er op het Bolwerk weer. Met in de eerste helft een opvallende rol voor Daniël Vos. De aanvaller rondde eerst na twintig minuten een voorzet van Lex Duijs af en gaf vervolgens een fijne pass waaruit Ruben Beentjes de 2-0 kon binnen stiften. Vanuit het niets deed NSC op slag van rust iets terug via El Hammouch.

Die tegentreffer deed BOL verder geen pijn want de thuisploeg was ook na rust de betere en het was verdediger Jeroen Korver die de marge weer op twee bracht. Het duel was een kwartier voor tijd defintief beslist toen Vos zijn tweede van de middag maakte.

BOL behoudt zo een punt voorsprong op SV Montfoort en zet de titelrace komende zaterdag voort met een uitwedstrijd bij hekkensluiter Olympia in Gouda.