HEERHUGOWAARD - Achilles, nummer 2 in de competitie, startte de wedstrijd messcherp en wist direct uit te lopen naar een grote voorsprong: 9-1. Apollo kon daarna iets terug doen door een aantal goals te maken: 11-4. De score bleek echter onoverbrugbaar. Met rust is het verschil zes goals.

Na de rust werd het verschil al snel op acht goals gezet: 18-10. Toch slaagde de thuisploeg er niet in om nog veel verder uit te lopen. De rest van de wedstrijd werd er om en om gescoord. De eindstand komt daarmee op 25-16. Apollo behoudt hiermee de 7e plaats in de competitie.

De laatste wedstrijd van dit seizoen tegen ZKV (Za) 1 staat gepland op zaterdag 30 oktober om 16.30 uur op sportpark De Vork in Heerhugowaard. Publiek is van harte welkom.