'T VELD - De handbalsters van KSV hebben nog één puntje nodig om zich ook volgend seizoen tweede-divisionist te mogen noemen. Afgelopen zondag ging de ploeg van trainer/coach Theo krom met 27-25 onderuit bij VZV 3.


De handbalsters uit 't Kruis stonden bij rust nog op een 12-14 voorsprong in 't Veld, maar konden die in de tweede helft niet in stand houden tegen het eravren VZV dat uiteindelijk met twee doelpunten verschil wist te winnen.

In het tweede seizoen in de Tweede Divisie staat KSV met nog twee wedstrijden te gaan op een gedeelde achtste plaats, samen met DSVD 2, met 17 punten. De nummers 10, 11 en 12 zullen degraderen naar de hoofdklasse. Op dit moment staat Stevo tiende met 14 behaalde punten.

KSV speelt op 6 april nog thuis tegen Nijhof/Broekland, de huidige nummer zes en gaat een week later op bezoek bij Stevo.

VZV DS3 - KSV DS1 27-25 (12-14)

Topscorers KSV: Romy Brink (5), Rosina Vreeburg (5), Judith Groot (4), Shannen Ursem (4), Minke van de Bos (2), Romée Balm (2), Esmee Botterhuis (1), Jackie Heibloem (1), Sam Wagenaar (1).