UTRECHT - LSVV heeft twee punten laten liggen in de uitwedstrijd bij Kampong in Utrecht. De ploeg van trainer Rob Klanker kreeg in het hectische duel, waarin beide keepers met rood werden weggestuurd, in de uiterste slotfase nog een tegengoal te verwerken: 3-3.

LSVV-keeper Martijn Veldboer kon als eerste vertrekken toen hij ongelukkig hands maakte buiten het strafschopgebied. Aangezien er geen reservekeeper mee was diende Tim Emmerik plaats te nemen onder lat. Zijn eerste taak was het uit het net halen van de vrije trap die raak werd geschoten. Na een kwartier kon ook de doelman van Kampong vertrekken. Met tien tegen tien profiteerde LSVV het beste en ging het via treffers van Boy Kansen en Toine Merk ging men met een 1-2 voorsprong rusten.

Emmerik had weinig te doen, maar moest na de rust toch de 2-2 incasseren. LSVV verzuimde vervolgens de wedstrijd naar zich toe te trekken want men domineerde, kreeg een handvol kansen en raakte twee keer de lat. De verdiende treffer kwam er toch toen Jordy Cretier twee minuten voor tijd de 2-3 maakte. Net zo snel was men weer in mineur toen een bal ongelukkig via een verdediger in eigen doel verdween: 3-3.

Foto's: Michel Bes Sportfoto's