ZUID-SCHARWOUDE - In de 1e Klasse A heeft het duel tussen de nummer negen, LSVV, en nummer tien, SV Hillegom, geen winnaar opgeleverd. De wedstrijd eindigde in 2-2 waarbij alle doelpunten in de laatste twintig minuten vielen.

Het venijn zat hem dus duidelijk in de staart nadat men een rommelige eerste helft had afgeleverd. Wel kwam LSVV kort voor rust goed weg toen Sam van der Lip namens de gasten de lat boven keeper Van Zijl raakte.

Na de rust was het een stuk aangenamer om te zien en ontstonden er aan beide kanten ook meer mogelijkheden. Toch duurde het tot de 70e minuut voor er ook daadwerkelijk gescoord werd. Het was Niels de jong die de bal tegen de touwen kopte. LSVV-aanvoerder Maik den Iseger bracht het duel zeven minuten later weer in evenwicht met een prima schot. Toch bleef ook die stand niet lang staan want tien minuten voor tijd wist Niels van Veen voor een hernieuwde Hillegomse voorsprong te zorgen. LSVV kwam voor een tweede maal knap terug door een minuut later via invaller Sven de Ruiter de eindstand op 2-2 te bepalen.