RIJPWETERING - Anders dan de uitslag doet vermoeden heeft LSVV niet al teveel problemen gekend met hekkensluiter ROAC. De ploeg van trainer/coach Rob Klanker won met 1-2 tegen de formatie van zijn opvolger Gidon Reinders Folmer.


Met negen punten uit de laatste vier duels heeft LSVV zich op die manier nog vaster in de middenmoot van de eerste klasse genesteld en lijkt men het seizoen redelijk zorgeloos te kunnen uitspelen. Reinders Folmer, de toekomstige trainer van de Langedijkers was duidelijk bevreesd voor de tegenstander en leunde zeer sterk op de defensie. Toch lukte het Jordy Cretier na een kleine twintig minuten om de score te openen voor de gasten. Zelfs na die goal kwam de thuisploeg er nog niet uit en liet men het spel aan LSVV.

Die beslisten het duel vervolgens halverwege de tweede helft toen Maik den Iseger raak kopte vanuit een corner. Nu kwam ROAC er wel uit, maar LSVV schrok zelfs niet van de eretreffer van Wagter, sleepte de dikverdiende overinning over de streep en kan zich komende zondag opmaken voor het thuisduel tegen koploper Kampong.

Foto: Michel Bes Sportfotografie