HOOFDDORP - Met nog drie wedstrijden te gaan lijkt LSVV de nacompetitie nauwelijks nog te kunnen ontlopen. Na een 2-0 nederlaag bij SV Hoofddorp is de achterstand op directe conurrent opgelopen tot zes punten.

De ploeg van trainer Gidon Reinders Folmer speelde niet onaardig in Hoofddorp al kon het aanvallend nauwelijks iets uitrichten. Tot halverwege de tweede helft hield men wel verdedigend stand, maar toen was het Tobias de Jong die de score opende en die werd tien minuten later verdubbeld door Stanley van den Assem. In de slotfase moest LSVV ook nog eens met tien man verder na een tweee gele kaart voor Boy Kansen.

LSVV is komend weekend vrij en speelt een week later, op 14 mei, in eigen huis de derby tegen Kolping Boys.