ASSENDELFT - LSVV heeft ondanks een groot aantal afwezigen een punt overgehouden aan het uitduel bij Assendelft. Wellicht had de ploeg van trainer Gidon reinders Folmer zelfs nog meer uit het vuur kunnen slepen ware het niet dat de geel-blauwen het duel met tien man eindigden na rood voor Aidan Wijker.

LSVV miste om diverse redenen een karrevracht aan ervaring want men kon niet beschikken over ondermeer Maik den Iseger, Bas Kansen, Martijn Grooff en Jordy Cretier en toen de vrijstaande Jordy Opdam in de eerste minuut de thuisploeg ook nog op voorsprong wist te zetten leek LSVV een moeilijke middag tegemoet te gaan.

Met een handvol tieners in de basiself ging men echter wel de strijd aan en dat werd na de rust ook beloond toen keeper Willems van Assendelft de fout inging en de inmiddels naar voren gedirigeerde Brian Paul Tesselaar liet aantekenen. Kort hierna kon Wijker vertrekken daar hij een doorgebroken speler neerlegde. Met tien tegen elf kreeg LSVV zelfs nog kansen op de zege, maar uiteindelijk bleef het bij 1-1.

Foto's: Michel Bes Sportfotografie