HOOFDDORP/EGMOND AAN ZEE - Tijdens de inhaalronde op donderdagavond heeft eersteklasser LSVV een punt overgehouden aan het uitduel bij SV Hooffdorp. In de 3e Klasse B zorgde Vrone op bezoek bij Egmondia voor een onvervalste zevenklapper (1-7).

Het duel tussen de middenmoters SV Hoofddorp en LSVV kende dus geen winnaar. Voor beide teams wisten de clubtopscorer doel te treffen. Martijn Grooff bracht LSVV na een kwartier spelen op voorsprong, maar kort na de rust zorgde Martijn Tkon-A-Noek voor de gelijkmaker. Door de puntendeling blijft SV Hoofddorp op een zesde plaats en staat LSVV op een achtste plaats. Komende zondag speelt LSVV thuis. Om 14.00 uur ontvangen zij dan DSOV uit Vijfhuizen.

In de Derde Klasse B verloor Vrone vier duels op rij, maar in de uitwedstrijd bij Egmondia haalde de ploeg van trainer Jos Verduin ongenadig hard uit en zorgde zelfs voor een zevenklapper. Na een 1-2 ruststand was de ploeg uit Sint Pancras na de rust veel te sterk en zegevierde met 1-7. Maarten Kraak en Dennis Konijn scoorden ieder twee keer. De overige treffers kwamen op naam van Jeroen Tijman, Tim Heiblom en Daniël Leijen. Vrone speelt komende zondag om 14.00 uur thuis tegen VV Bergen.