UITHOORN - LSVV heeft op bezoek bij het laag geklasseerde Legmeervogels een vrij simpele zege behaald. De ploeg van trainer/coach Rob Klanker won met 0-3.

Behalve in de openingsfase, toen keeper Lars van Zijl een aantal malen handelend moest optreden, kwam LSVV de zondagmiddag in Uithoorn probleemloos door. Zeker nadat Dylan Bruin, na een sterke individuele actie, na twintig minuten voor de openingstreffer had gezorgd.

Na dat doelpunt en ook in de tweede helft gaf LSVV geen kans meer weg en besliste het de wedstrijd in het eerste kwartier na rust. Jacco Paauw zorgde voor de tweede treffer waarna topscorer Marijn Grooff kort hierna de eindstand op 0-3 bepaalde, al had die met iets meer zorgvuldigheid nog hoger kunnen uitvallen.