ZUID-SCHARWOUDE - LSVV heeft voor de vijfde keer op rij in eigen huis verloren. Titelkandidaat AGB wist in de slotfase te zegevieren in Zuid-Scharwoude: 2-3

Aangezien LSVV in uitwedstrijden de nodige punten heeft gepakt, staat het veilig in de middenmoot. Tegen AGB had er wellicht een gelijkspel ingezeten, maar de Amsterdammers weten door een late treffer in de race te blijven voor de titel en staan maar twe punten achter op koploper Kampong. Aan de hand van voormalig prof en aanvoerder Hursut Meric, draait de ploeg uitstekend dit seizoen. Op bezoek bij LSVV namen de gasten tweemaal een voorsprong. Hassan Aanzi opende na 26 minuten de score maar Jordy Cretier kopte in de blessuretijd van de eerste helft een corner tegen de touwen: 1-1.

Na de rust kwam AGB snel op een herineuwde voorsprong via Bakary Jobe. LSVV toonde opnieuw veerkracht door binnen vijf minuten weer tegen te scoren. maik den Iseger wist wel raad met de goede voorzet van Cretier. Aangezien beide plogen daarna weinig meer weg gaven leek het duel op een puntendeling te eindigen ot Marouane Bensablouh vlak voor tijd van grote afstand hard uithaalde: 2-3.