ZUID-SCHARWOUDE - In de achtste competitiewedstrijd heeft LSVV eindelijk de eerste driepunter kunnen bijschrijven. Tegen Saenden deed men dat gelijk op overtuigende wijze door een onvervalste zevenklapper te produceren: 7-1.

Met name het posteren van Bas Kansen in de aanval pakte meer dan uitstekend uit voor de ploeg van trainer Gidon Reinders Folmer. Nadat Colin Vennink de score had geopend scoorde Kansen eerst de 2-0 om er vervolgens in de tweede helft nog een hattrick bij te maken. In de tussentijd had Vennink inmiddels ook zijn tweede treffer weten te maken.

Saenden dat kort voor rust Mikey Hoffs met rood weggestuurd zag worden kwam er totaal niet aan te pas al wist het na de 6-0 nog wel de eer te redden via Dihalu. Naast de vier treffers van Kansen en de twee van Vennink zorg de jeugdspeler Jent van Leent voor de kers op de taart door de zevenklapper te voltooien.

LSVV gaat volgende week zondag op bezoek bij Schagen united, maar komt daarvoor nog in actie in de districtsbeker als FC Uitgeest donderdag op bezoek komt.

Fotografie: Michel Bes Sportfotografie