AMSTERDAM - LSVV heeft zondag een geflatteerde 3-0 nederlaag geleden op bezoek bij SDZ. Een fout kort voor rust en een tweede treffer kort na de pauze nekten de Langedijkers.

Daarvoor kwamen de geel-blauwen prima voor de dag in Amsterdam. De ploeg van trainer/coach Rob Klanker domineerde in het eerste half uur, had prima veldspel en kreeg mogelijkheden die het echter niet wist te benutten. Het wachten was op de eerste treffer, maar die viel een minuut voor rust aan de andere kant. keeper Martijn Veldboer ging de mist in door een bal volledig verkeerd te raken. Maxim van der Meer profiteerde en kon de bal in het lege doel schieten.

Had LSVV al een tactisch strijdplan voor de tweede helft dan kon die na vijf minuten de prullenbak in want het was Robin Kleefstra die de thuisploeg op 2-0 bracht. Hierna was het geloof weg en zodoende kon Van der Meer in de slotfase ook nog zijn tweede van de middag maken: 3-0.

LSVV speelt komende zondag een thuisduel tegen FC Uitgeest (14.00 uur)