OOSTHUIZEN - Met nog maar vijf wedstrijden te gaan in het seizoen is iedere overwinning van belang, zo ook de 0-6 winst van koploper LSVV VR1 tegen Oosthuizen VR1.

Controle
Op de vroege zondagochtend namen de ploegen het op het hoofdveld tegen elkaar op. LSVV is sinds de winterstop nog niet helemaal terug op niveau geweest, maar daar brachten ze deze wedstrijd verandering in. In de 7e minuut legt Maud Karsten de eerste bal in het net, 0-1. Niet lang hierna kopt Maxime Leijen de 0-2 het doel in. LSVV legt Oosthuizen het vuur aan de schenen, de bal gaat op een hoog tempo in de rondte. Michelle de Geus pakt haar kans in de 35e minuut; vanaf 25 meter knalt ze de 0-3 over de keeper heen. De afronding van de eerste helft komt wederom van Maud, met een kopbal bij de tweede paal zet ze de rust stand op 0-4.

De tweede helft is minder doelpuntrijk, maar dat neemt niks weg van het spel van LSVV. De ruimtes worden gezocht en gevonden en zo blijft het een leuke wedstrijd om naar te kijken. Calista Rijkhoff scoort in de 60e minuut de 0-5 en het is Ilse Berkhout die zichzelf in de 77e minuut beloont met het harde werken, na een fraaie actie sluit ze met 0-6.

Stand
HBC wint van Assendelft en blijft op 1 punt achter LSVV staan. Beide teams hebben het doelsaldo aardig geplust. Na een weekje rust mag LSVV het op 24 maart thuis opnemen tegen FC Uitgeest om 12:30. Kan je er niet bij zijn? Check dan de livebeelden op de website van LSVV.