NIEUW-VENNEP - Met mooi zonnig weer stond de uitwedstrijd tegen KIOS 1 op de planning voor Apollo 1 afgelopen zaterdag. Naast het veld was het heerlijk, maar in het veld zou het afzien worden. De sfeer zat er bij KIOS goed in door de seizoensafsluiting die die middag voor hen op de planning stond.

De wedstrijd ging van start onder de leiding van Rene van Leeuwen. KIOS startte fel, terwijl Apollo moeite had om hun draai te vinden. Na 20 minuten spelen, stond Apollo al op een achterstand van 7-0. Er werd een vakwissel toegepast om het tij te keren. Snel daarna kwam de eerste goal via een schot van Britt en vlak voor rust doelpunten van Ciska en Cindy. Met een stand van 11-3 werd de rust ingegaan.

Met deze score was het al duidelijk hoe de rest van de wedstrijd zou verlopen. De heren van KIOS waren op schot en hadden maar liefst 18 doelpunten van de 23 gemaakt. Apollo maakte in de tweede helft nog vier doelpunten via Koen, Martijn en Tim maar dat kon de eindstand van 23-7 niet positiever maken.

Volgende week staat de laatste veldwedstrijd op het programma. Deze thuiswedstrijd is tegen Achilles 1 uit 's Gravenhage om 16:30 uur.