ARNHEM - De vrouwen van Reiger Boys zullen ook volgend seizoen uitkomen in de hoofdklasse. De deelname tot de nacompetie bleef beperkt tot één wedstrijd nadat men bij het in de topklasse uitkomende Eldenia met 4-1 onderuit ging. Tegelijkertijd wisten de heren van Reiger Boys zich op het nippertje te handhaven in 3A.


De ploeg van trainer Arnold de Block kende in Arnhem nog wel een bliksemstart toen Indy Winter al binnen twee minuten de score opende, maar in de tweede helft bleek thuisploeg Eldenia duidelijk een maatje te groot en vervloog de hoop op promotie voor de Heerhugowaardse formatie.

Heren
Zonder zelf in actie te komen hebben de heren van Reiger Boys zich op het nippertje weten te handhaven in de 3e Klasse A. De ploeg van Tom Boukes was reeds uitgespeeld en was op de laatste speeldag afhankelijk van drie concurrenten. Twee van die ploegen, VSV en VV IJmuiden gingen Reiger Boys voorbij, maar omdat HCSC onderuit ging bij Stormvogels werd de Heldere ploeg veroordeeld tot de nacompetitie en bleef Reiger Boys net boven de streep.