HEERHUGOWAARD - Waar op zaterdag de ploegen van SVW '27 (zat.) en Reiger Boys wisten te winnen, daar was er geen succes voor de Heerhugowaardse zondagploegen. De clubs die in actie kwamen verloren allen in een uitwedstrijd.

2A
Hekkensluiter van de tweede klasse, SVW '27, ging zoals verwacht onderuit bij het hooggeklasseerde VIOS W. De ploeg van trainer Martin van Leuven hield tot de rust goed stand in Warmenhuizen, maar moest in de tweede helft treffers toestaan van Tesselaar en Botman: 2-0.
SVW '27 speelt komende zondag thuis tegen ZAP.

3A
In de 3e Klasse A bleef het Hugo Boys zes wedstrijden lang ongeslagen, maar op bezoek bij Grasshoppers in Hoogwoud verloor men met het kleinst mogelijke verschil. Dave Neefjes zorgde al vroeg in de wedstrijd voor het enige doelpunt (1-0).
Hugo Boys speelt komende zondag op eigen veld tegen DWOW.

3B
Hekkensluiter KSV kreeg tegen titelkandidaat Hercules Zaandam een onvervalste negenklapper om de oren. De thuisploeg scoorde zelfs al na acht seconden en liep vervolgens gestaag uit naar een alleszeggende 9-0.
KSV ontvangt komende zondag VV Bergen.

5A
Vijfdeklaser WMC verloor eveneens met grote cijfers. De nummer voorlaatst in de stand bleek in Abbekerk niet opgewassen tegen ALC (6-1)
WMC mag het komende zondag in eigen huis opnemen tegen Callantsoog.