BROEK OP LANGEDIJK - CSV BOL heeft het duel tegen Forum Sport, in de middenmoot van de 1e Klasse A, met het kleinst mogelijke verschil verloren. De ploeg uit Voorburg won met 0-1 in Broek op Langedijk.

Beide ploegen stonden voroafgaand aan het duel precies gelijk qua aantal punten en het was dan ook een gelijk opgaande wedstrijd. De beste kans was voor bas Jonker wiens kopbal net naast ging. op slag van rust kwamen de gasten via Haitam el marid op voorsprong.

BOL had in de tweede helft het meeste initiatief en veel balbezit, maar tot echt uitgespeelde kansen kwam men niet. De paar mogelijkheden, o.a. via Jonker, Van Enoo en Schouwink, leverden niets op waardoor de thuisploeg de derde nederlaag op rij leed.

Door de nederlaag staat BOL nu negende en gaat komende zaterdag op bezoek bij de nummer zes in de stand, VELO in Wateringen.