BEVERWIJK - SVW '27 heeft voor de tweede week op rij met het kleinst mogelijke verschil verloren. Na de 0-1 nederlaag tegen HSV ging de ploeg van trainer/coach Martin van Leuven deze zondag met dezelfde cijfers onderuit bij De Kennemers.

De Heerhugowaarders hadden weinig te vertellen in Beverwijk. Achterin staat het nog wel redelijk goed, maar was net als een week eerder aanvallend onmachtig. Spits Maarten Rippens kreeg in de eerste helft nog wel een kopkans bij een 0-0 stand, maar daarmee was het eigenlijk gedaan met de aanvallende aspiraties.

Na rust lag het initiatief duidelijk bij de thuisploeg van trainer Paul de Lange dat kansen kreeg via Peroti en Charki. Tot de 69e minuut hield keeper Tim Kuipers stand, maar toen moest hij alsnog capituleren bij een treffer van Glenn Botman. De 1-0 bleek tevens de eindstand.

SVW '27 (zaterdag)
De zaterdagploeg van SVW '27 pakte wel de volle winst en staat na twee wedstrijden op vier punten. In de thuiswedstrijd tegen De Blokkers werd er met 3-1 gezegevierd door twee treffers van Dylan van Bekkum en een doelpunt van Marlon Bornemann.