HEERHUGOWAARD - Ook de komende drie seizoenen prijkt Vomar Voordeelmarkt op de shirts van de jeugdteams van voetbalclub Reiger Boys uit Heerhugowaard. Sinds het seizoen 2021/2022 was Vomar al shirtsponsor van een deel van de jeugd en deze samenwerking wordt nu uitgebreid. Met ingang van het nieuwe seizoen is Vomar shirtsponsor van alle jeugdteams t/m O19. Dit betekent dat ruim 50 teams volgend seizoen in dit nieuwe shirt spelen.


“We zijn heel blij dat de samenwerking met Vomar met drie seizoenen wordt verlengd”, aldus Simone van der Kraan, secretaris van Reiger Boys. “Ook de komende jaren hopen we samen weer veel leuke activiteiten te organiseren”.

Vomar en Reiger Boys werken al een aantal jaar samen. Vomar ondersteunt de club niet alleen financieel, maar organiseert samen met de club ook activiteiten die gericht zijn op het stimuleren van gezonde voeding en beweging onder de jeugd. Zo vindt jaarlijks het Vomar Jeugdtoernooi plaats. Afgelopen seizoen werden daar 1.000 jeugdige voetballers voorzien van een gezond tussendoortje en een navulbare bidon.

Om de samenwerking te vieren ontvangen alle leden van Reiger Boys een brief met daarin een leuke attentie.