HEERHUGOWAARD - De komende twee zondagen organiseert v.v. Reiger Boys talententrainingen voor meiden vanaf 15 jaar.


Reiger Boys heeft zoals bekend een grote historie op het gebied van meiden- en vrouwenvoetbal. Het hoogste vrouwenteam komt uit in de hoofdklasse en vanuit de jeugdopleiding zijn er in de loop der jaren heel wat meiden doorgestroomd.

Reiger Boys is immers ook de club waar Stefanie van der Gragt haar voetballoopbaan begon. Inmiddels heeft de Heerhugowaardse bekend gemaakt aan het eind van dit seizoen te zullen stoppen met voetballen en technisch manager wordt bij de AZ Vrouwen. Bij Reiger Boys wordt in het eerste weekend van juni ook het 2e Stefanie van der Gragt-meidentoernooi georganiseerd. Recentelijker debuteerde Sanne Peereboom nog in de Eredivisie Vrouwen bij VV Alkmaar. Sanne is, zoals wellicht bekend, ook ooit begonnen met voetballen bij Reiger Boys.

De club is echter immer op zoek naar nieuw talent en daarom worden er speciale talententrainingen voor meiden georganiseerd. De komende twee zondagen, 30 april en 7 mei, gebeurt dit voor meiden vanaf 15 jaar.

Wil jij deel uitmaken van de talentvolle meidenafdeling van Reiger Boys? Geef je dan vrijblijvend op via meidencoordinator@reigerboys.nl