HEERHUGOWAARD - Zaterdag 18 juni speelde Apollo 1 de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Achilles 1 uit Den Haag. De zon scheen voor de wedstrijd flink. Tijdens de wedstijd werd het weer steeds minder. Desondanks was de laatste wedstrijd een knappe prestatie van Apollo 1 tegen het team wat 2e staat in het klassement.

Het team bestond door omstandigheden uit veel invallers. Zo maakte Tim Sterrenburg uit Apollo 2 zijn debuut in Apollo 1 en scoorde gelijk 2 doelpunten. In de eerste helft waren de teams erg aan elkaar gewaagd. Apollo kon goed aansluiten bij Achilles en hierdoor kwam het tot een verrassende ruststand van 7-8.

Na de rust werden de schoten van Achilles 1 steeds zuiverder en vielen er veel doelpunten voor hen. In de slotminuten van deze laatste wedstrijd mochten ook Niels van Bekkum Marks en Sven Boots hun debuut voor Apollo 1 maken. Dit was een goede zet, want Van Bekkum scoorde ook nog een welverdient punt voor Apollo 1. Desondanks liep Achilles flink uit en werd de laatste wedstrijd bezegeld met een eindstand van 12-20.