HEERHUGOWAARD - Op zaterdag 19 september van 12.00 tot 13.30 uur organiseert SiU Heerhugowaard een open les acrogym. Deze les is voor meisjes en jongens van 5 t/m 16 jaar. Lijkt het jou ook leuk om mee te doen? Meld je dan snel aan!

Acrogym is een combinatie van turnen en acrobatiek waarin de gymnasten in teams met elkaar hun oefening doen. Behendigheid, balans, muziek, dans, zelfvertrouwen en vertrouwen in je teamleden zijn belangrijke elementen die terugkomen in deze sport. Acrogym is voor jongens en meiden vanaf 5 jaar. Juist de combinatie van de jonge en oudere deelnemers maakt de groepen uniek en creëert een fijne sfeer onderling in de groepen. De open les wordt gegeven door de vaste trainsters van de discipline.

Uiteraard houdt SiU tijdens deze open les rekening met de Corona richtlijnen. Er mag 1 ouder aanwezig zijn op de hiervoor aangewezen plaats. Wij jij het ook eens proberen? Kom dan op 19 september naar gymzaal Focus aan de Umbriëllaan. Voor aanmelden of meer informatie: mail naar acrogymsiu@gmail.com.

SiU is een gymnastiekvereniging met ruim 750 leden. Elke week bieden wij bijna 100 lesuren aan in verschillende disciplines zoals ouder & kindgym, kleutergym, recreatief turnen, selectie turnen, acrogym, trampolinespringen en dames en heren conditie.