HEERHUGOWAARD - Hoewel de heren van Reiger Boys nog eenmaal in actie komen valt er dit seizoen niets meer te halen voor de eerste selectieteams van de vereniging uit Heerhugowaard-Zuid. Deze zaterdag gingen zowel de vrouwen als heren met 3-0 onderuit.

De vrouwen van Reiger Boys speelden zich enkele weken geleden al veilig en eindigen de competitie op de zevende plaats in de hoofdklasse. Zaterdag bleek de ploeg van trainer Arnold de Block niet opgewassen tegen de nummer vier in de stand, Saestum VR2. Onder stralende voorjaarsomstandigheden werd het een matig duel met weinig knsen aan beide kanten. uit een spaarzame aanval scoorden de gasten echter wel op slag van rust.

De Block, die de nodige ervaren krachten moest missen, zag dat zijn ploeg ook na de rust geen vuist kon maken. Na de tweede tegentreffer in de 70e minuut volgde de 0-3 in de uiterste slotfase.

Heren
Ook de heren van Reiger Boys blijven dit seizoen met lege handen. Op bezoek bij FC Castricum, dat bij winst de periodetitel kon grijpen, ging de ploeg van trainer Tom Boukes met 3-0 onderuit. De thuisploeg kwam na een klein half uur op voorsprong. Nog eens twee treffers kort na rust brak het verzet van de Heerhugowaarders, die nu zesde staan in de 3e Klasse A en komende zaterdag het seizoen afsluiten met een thuisduel tegen SDOB.