DE MEERN - BOL heeft dankzij een bliksemstart in De Meern de eerste overwinning van het seizoen kunnen bijschrijven. De ploeg van trainer/coach Erwin Tump wist zaterdag met 2-4 te zegevieren.

Feitelijk hadden de gasten uit Broek op Langedijk nog geen half uur nodig om het duel in hun voordeel te beslissen. Daniël Vos opende de score na zes minuten en daarna was het bij elke kans raak. Bas Jonker scoorde tweemaal en ook Ruben Beentjes deed een duit in het zakje. Kort voor rust deed de thuisploeg via Damkalis wat terug.

Na de rust bleef BOl overeind al scoorde De Meern via Prins nog een treffer en schoot men ook nog een strafschop op de lat. Voor BOL, dat zich in de middenmoot nestelt, wachten in competitieverband twee thuiswedstrijden op rij. Komende zaterdag 22 oktober komt ZOB op bezoek, een week later gevolgd door VV Nunspeet. Tussendoor, op woensdag 26 oktober, staat er ook nog een bekerwedtsrijd bij Kolping Boys op het programma.