BROEK OP LANGEDIJK - CSV BOL heeft voor het eerst een wedstrijd in de Vierde Divisie gewonnen. Na drie nederlagen op rij was de ploeg van trainer Erwin Tump met 2-0 te sterk voor het Utrechtse DHSC.

Op eigen veld had BOL zaterdag de zaakjes uitstekend op orde, na de eerdere verliespartijen. Men liet DHSC nooit in het spel komen en nam zelf halverwege de eerste helft een voorsprong via een treffer van Jack Schoon.

Na de rust had BOL het wel wat lastiger tegen de Utrechters door een paar aanvallende wissels van coach Mark Verkuijl, maar keeper Romain de Jong liet zich niet verrassen en speelde een degelijke wedstrijd. Naarmate de tijd vorderde zag men de frustratie toenemen met de gasten en scheidsrechter Broekhuizen was met drie gele kaarten voor DHSC nog coulant. Die frustratie werd nog groter toen Bas de Jong, een kwartier voor tijd ingevallen voor Piet Halman, aan alle onzekerheid een eind maakte door de 2-0 te scoren.

Komende zaterdag 23 september gaat BOL op bezoek bij SJC in Noordwijk.