DE NOORD - Ondanks dat de stand in 4A nog steeds een vertekend beeld geeft vanwege de vele afgelastingen blijft Hugo Boys meedoen in de strijd om de bovenste plaatsen. De ploeg van trainer Ron Weinbrecher gaat in ieder geval met een goed gevoel de winterstop in nadat men het jaar afsloot met een klinkende zege op Winkel.


Winkel had een week eerder nog met 8-1 van Alkmaarsche Boys verloren en de ploeg van trainer Rajesh Bishesar leunde in De Noord dan ook duidelijk op de defensieve stellingen. Pas vlak voor rust wist Don van Sermondt de ban te breken.

In de tweede helft werden de gasten zodoende gedwongen er meer uit te komen, maar het was Hugo Boys dat de betere ploeg bleef en na een uur spelen op 2-0 kwam door Moos van den Berg. In het slotkwartier wisten Guillaume Kabel en Bart Snoek de score nog verder op te voeren: 4-0.

Hugo Boys gaat zodoende als vijfde de winterstop in, maar heeft nog een wedstrijd tegoed ten opzichte van de koplopers. Op 14 januari hervat men de competitie met een uitduel bij Succes.