HEERHUGOWAARD - KSV heeft de vijfde plaats in de Tweede Divisie vaster in handen nadat men het inhaalduel tegen DSVD DS2 met ruime cijfers wist te winnen. De gasten uit Deurningen waren van meet af aan geen partij voor de ploeg van trainer Theo Krom.

Het duel werd eerder dit seizoen al afgelast omdat DSVD toen geen team op de been kon brengen en afgelopen zaterdag tijdens de eerste wedstrijd van 2024 bleek dat KSV weinig te duchten had van deze tegenstander. KSV had reeds bij rust een comfortabele 15-5 voorsprong opgebouwd. In de tweede helft ging die doelpuntenmachine vrolijk door met een glansrol voor A-junior Minke van den Bos die liefst zesmaal het net wist te vinden en voor de topscorer van de avond Romy Brink (9 treffers). Uiteindelijk stokte de teller bij 35 doelpunten en daar kon DSVD maar 12 treffers tegenover stellen.

KSV dat dus vijfde staat, speelt komende zaterdag weer thuis als Olympia Hengelo, de huidige nummer zeven, naar de Waardergolf komt. Dit duel begnt om 19.15 uur.