TUITJENHORN - De handbalsters van KSV begonnen de competitie twee weken geleden met een flinke nederlaag bij ZAP DS2, maar lijken inmiddels de draai te hebben gevonden. Inclusief een bekerwedstrijd tegen Vrone werd er afgelopen weekend voor de derde keer op rij gewonnen.

Het bezoek aan Hollandia T in Tuitjenhorn betrof een vooruitgeschoven wedstrijd waar streekgenoten Tornado en Vrone komend weekend pas in actie komen. KSV speelde tegen de nieuwkomer in de hoofdklasser niet altijd even goed, maar behaalde wel een degelijke zege.

Na een redelijk gelijk opgaande eerste helft wist de ploeg van coach Theo Krom in de eerste tien minuten na de rust een gat te slaan en daardoor kwam men eigenlijk de rest van het duel niet meer in gevaar. Uiteindelijk zegevierde de Kruizer formatie met 21-26.