'T KRUIS - Het uit de vierde klasse gedegradeerde KSV is de competitie begonnen met een spectaculaire puntendeling. De ploeg van trainer Rowan Top wist in eigen huis een 0-3 achterstand ongedaan te maken door op 3-3 te komen.

In de vijfde klasse komt KSV een aantal regioploegen tegen zoals Apollo'68 en SSV, maar ook vee onbekende tegenstanders o.a. uit de regio Amsterdam en zelfs uit Utrecht, zoals Kismet dat op De Kruising in de eerste helft een 0-2 voorsprong neemt.

Na de rust komen de gasten zelfs op 0-3 en zo lijkt het duel gespeeld, maar KSV geeft zich niet gewonnen en de blauw-witte equipe van Top toont in de slotfase het nodige karakter en strijdlust. Door doelpunten van Dion Bestevaar, Thijs Wagenaar en een benutte strafschop van Jasper Bakker levert dit uiteindelijk toch nog een punt op.

KSV is in de komende speelronde vrij en komt op 8 oktober weer in actie met een uitwedstrijd bij Nautilus in Amstelveen.