HAARLEM - KSV blijft na zes wedstrijden in de vijfde klasse de ongeslagen status behouden. In een doelpuntrijk duel won de ploeg van trainer/coach Rowan Top zondag met 3-5 bij Geel Wit`20 in Haarlem.

Gemakkelijk ging het niet voor de Kruizer voetballers in de provinciale hoofdstad want de Haarlemmers toonden tot tweemal toe veerkracht door na een achterstand terug te komen. In de eerste helft opende Mitchell Smeding de score en in het vervolg van de eerste helft voegde Jonathan Zonneved daar twee treffers aan toe waardoor men met een 2-3 voorsprong ging rusten.

De thuisploeg kwam na de pauze terug tot 3-3, maar uiteindelijk waren het Thijs Wagenaar en Willem Langerhorst die de zege wisten veilig te stellen voor KSV dat komende zondag thuis speelt tegen het laaggeklasseerde HYS.