HEEMSTEDE - Het is LSVV zondag niet gelukt om te stunten tegen de ongeslagen koploper HBC. De ploeg van trainer Gidon Reinders Folmer ging in Heemstede met 3-1 onderuit.

Die nederlaag ontstond met name in de eerste helft toen LSVV teveel ontzag toonde voor de koploper, slordig in balbezit was en niet stevig genoeg in de duels. HBC profiteerde optimaal van die instelling en kwam na twaalf minuten op voorsprong door De Bruin. Twintig minuten later wist Shehata die score te verdubbelen.

Na de rust kwamen de geel-blauwen veel beter voor de dag en er gloorde hoop toen Brian-Paul Tesselaar de spanning kort na de rust terugbracht. LSVV kreeg meer goede mogelijkheden, maar mede dankzij sterk keeperswerk van Verhage bleef HBC op de been en sloeg in de slotminuut nogmaals toe via Dijkstra.

Komende zondag speelt LSVV thuis tegen de nummer drie in de stand, SV Hoofddorp.

Foto's: Michel Bes Sportfotografie