ALPHEN AAN DEN RIJN - CSV BOL heeft weer wat lucht na een belangrijke driepunter op bezoek bij hekkensluiter Alphense Boys. Het was Jack Schoon die de Langedijkers met twee treffers in de slotfase de overwinning wist te bezorgen: 1-2.

In de eerste helft waren beide ploegen in evenwicht en dat bleek ook uit de tussenstand, want gescoord werd er niet op Sportpark De Bijlen in Alphen aan den Rijn. Na de rust had de ploeg van Erwin Tump meer het initiatief, zeker nadat Edwin Subiyo van de thuisploeg kort na rust rood zag. Toch was het Alphense Boys dat met tien man de voorsprong pakte via een treffer van Hamza El Maraije. BOL ging nu volle druk naar voren zetten en een kwartier voor tijd liet Jack Schoon de verdiende gelijkmaker aantekenen. De ervaren middenvelder zorgde er in blessuretijd zelfs voor dat men de volle buit meenam naar Broek op Langedijk.

Door de zege klimt BOL naar de dertiende plaats met acht punten uit negen wedstrijden. Komende zaterdag 4 november speelt BOL een thuiswedsrijd tegen Hoogland (14.30 uur)