SINT PANCRAS - Vrone/Berdos heeft zich goed hersteld van de kater na de nederlaag tegen Feyenoord van een week geleden. In De Oostwal werd tegen hekkensluiter EHC weer aan het moraal gewerkt met een klinkende 40-27 overwinning.

De tegenstander uit EHC was geen moment een partij voor de ploeg van trainer/coach Dion Ferdinandus. De thuisploeg had bij rust al een voorsprong van vijf punten en liep in de tweede helft gestaag uit. Bij afwezigheid van de geblesseerde routinier Jos Ruijter deed Jari verduin het weer uitstekend op de cirkel en was goed voor acht treffers. Jos Kenter was met dertien doelpunten nog meer op schot.

Door de zege nestelt Vrone/Berdos zich weer in de middenmoot met negen punten uit acht wedstrijden. Daarmee staat men gelijk met Hellas, de tegnstander van komende zaterdag in Den Haag.