LIMMEN - De eerste knock-outronde van de districtsbeker is voor Vrone tevens het eindpunt gebleken. De ploeg van trainer Willem Zeijlmans ging op bezoek bij Limmen met 3-1 onderuit nadat het in de slotfase twee strafschoppen tegen kreeg.

Hiermee lijkt het alsof Vrone nog lange tijd recht had op de zege, maar daar was geen sprake van. Thuisploeg Limmen kreeg namelijk gedurende het duel minimaal twee handenvol aan kansen. De paal en een uitstekend op dreef zijnde keeper Jeroen Tijman hielden de thuisploeg meerdere keren van het scoren af. In de eerste helft wist alleen Jacco de Jong de uitblinkende doelman wel te passeren.

Trainer Zeijlmans zag dat er wat moest gebeuren en wisselde in de rust driemaal. Twee van hen zorgden al snel voor de gelijkmaker toen Pascal Ton de bal wist te bezorgen bij Wout Adams. Limmen bleef echter het initiatief houden, maar Vrone mocht nog lang hopen op een stunt, maar in de slotfase wees arbiter Van damme twee keer naar de stip, beide keren na een overtreding op Kalu van der Steen. Bij de tweede overtreding zag doelman Tijman ook nog eens de rode kaart. Vanaf elf meter bleek Mees Duijnmeijer koelbloedig en hij was het die Limmen naar de volgende ronde schoot: 3-1.