HEERHUGOWAARD - De strijd om de playoffs is losgebarsten in poule 2Fb! Apollo 1 speelde 26 maart tegen ZKC '31 1. Bij winst stelt Apollo een plek om de promotiewedstrijden veilig. ZKC moet winnen om nog in de race te blijven voor promotie.

De wedstrijd start met snelle goals vanuit beiden partijen, waardoor het gelijk komt te staan op 2-2. Daarna kan Apollo uitlopen en slaat een gat van vier punten: 8-4. Er wordt over en weer gescoord en vlak voor de rust kan Apollo zelfs nog wat uitlopen. De ruststand is 16-10.

Na rust lijkt het alsof ZKC '31 het heeft opgegeven. Door weinig creativiteit vallen er weinig goals. Apollo krijgt genoeg kansen om verder uit te lopen, maar schiet niet meer met het rendement van de eerste helft. Desondanks is de eindstand van de wedstrijd 23-16 voor Apollo.

Apollo 1 is nu zeker van minimaal de tweede plaats in de poule met nog één inhaalwedstijd te spelen. De uitslag volgend uit deze wedstrijd wordt de tegenstander vanuit poule 2Fa bepaald voor de play-off wedstrijd op 9 april.