OUDKARSPEL - Nadat het technisch hart van DTS een profiel had samengesteld en diverse gesprekken had gevoerd met potentiële kandidaten diende Mike Langedijk zich aan.

“Mike Langedijk past precies in het profiel wat wij voor ogen hadden bij DTS, een jonge ambitieuze en beginnende hoofdtrainer die vanuit zijn huidige functie bij de jeugd van Schagen United kon doorstromen naar het hoofdtrainerschap” aldus Rick Dekker, Bestuurslid technische zaken van DTS per juli 2022.

Mike Langedijk is 29 jaar en al jaren werkzaam in het voetbal bij Schagen United. Mike woont in Dijken Waard (Heerhugowaard) en heeft veel zin in zijn nieuwe baan als hoofdtrainer van een ambitieuze vereniging als DTS.

‘’Ik ben blij om te mogen tekenen bij DTS. Na het eerste gesprek was ik direct verkocht. Ik had een leuke klik met Rick Dekker en Hilco Kooistra. Ik zocht een vereniging met sportieve ambities en saamhorigheid. Dat de gesprekken een goed gevoel gaven, zorgden dus voor de bevestiging. De plannen en ambities die ze uitspraken passen erg goed bij mij. Het is voor mij een prachtige eerste stap als hoofdtrainer’’ aldus Mike Langedijk.

Hilco Kooistra: “Met Mike hebben wij een trainer binnengehaald waar wij als nieuw bestuur ontzettend veel vertrouwen in hebben. Mike heeft verfrissende ideeën en nadat we hebben gezeten met een deel van de selectie van DTS 1 en 2, die ontzettend positief waren over het gesprek, hebben we elkaar gevonden in een contract wat minimaal drie jaar zou moeten duren. Ook hier kiezen we voor de lange termijn”.