BREEZAND - In de Tweede Klasse A heeft ZAP op het nippertje een zege behaald op SVW '27. De Heerhugowaarde formatie kwam drie minuten voor het einde van het duel op gelijke hoogte in Breezand, maar kreeg in de slotminuut alsnog het deksel op de neus (3-2).

SVW '27 had in de eerste helft een voorsprong genomen toen Tim Kramer een vrije trap van Regilio de Mees tegen de touwen kopte. Op dat moment zeker niet onverdiend want de gasten hadden hun zaakjes prima op orde en gaven weinig weg.

Heel anders was het in de tweede helft waar de thuisploeg van trainer John Dobma duidelijk de bovenliggende partij was. Binnen een kwartier hadden doelpunten van Robin Schouwvlieger en Bram Dekker de wedstrijd doen keren en het was aan SVW '27-doelman Danny de Boer te danken dat de score niet verder opliep. Vanuit het niets leek Leon Ayal met een diagonaal schot alsnog een punt te redden voor SVW '27. In de laatste minuut was het echter Marvin La Croes die op de paal mikte waarna Dekker er als de kippen bij was om de rebound binnen te schieten: 3-2.