LEUSDEN - Vrone/Berdos heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen overtuigend in winst omgezet. Op bezoek bij Eemland werd er met 21-32 gezegevierd.

Joep Kenter:"De tweede wedstrijd van Vrone/Berdos was een uitwedstrijd tegen Eemland, wat sinds dit seizoen samen is gegaan met Leusden. In een toch nog redelijk gevulde hal begon Vrone/Berdos wat slap, dit werd direct afgestraft door snelle tegenaanvallen van de thuisploeg.

Na de openingsfase kwam Vrone/Berdos beter in het spel en dichtte al snel het verschil. Omdat de kansen nu wel werden afgemaakt kon Eemland er niet snel uit komen zoals ze dat daarvoor deden. Met rust stond Vrone/Berdos met 12 tegen 17 voor.

In de tweede helft kreeg Eemland diverse tijdstraffen welke vervolgens prima werden uitgespeeld, zo liep de uitspelende ploeg uit naar een ruime voorsprong. Aan het einde was het nog wat slordig, maar de buit was toen al lang en breed binnen. De keepers van Vrone/Berdos stonden ook prima, met maar 21 tegendoelpunten".