LANGEDIJK/TUITJENHORN - Afgelopen weekend is bij Judoschool EBI-Sports uit Tuitjenhorn en Langedijk het 1e Carnavalstoernooi gehouden. Deze keer werd het toernooi gesponsord door BeStork Property B.V. uit Warmenhuizen. De aanwezige judoka's van de Judoschool werden in 6 teams verdeeld in 1 poule die elk onder de naam van een stripfiguur speelden. Ook waren er vandaag judoka's van Beentjes Sport, Yamaguchi en de Uitkomst aanwezig.

Elk team speelde 5 wedstrijden en daarna werden de punten opgeteld en was de prijsuitreiking. De judoka's die gewonnen hebben mogen bij dit toernooi ook weer zelf kiezen welke prijs ze willen.

De teams werden gecoacht door de oudere judoka's van de club en er stonden weer veel vrijwilligers klaar om de kinderen deze dag te kunnen laten judoën.


De teams van vandaag waren: Spiderman, De Minions, De Smurfen, Mickey Mouse, Super Mario en de Pokémons.


De 4e plaats was vandaag voor het team van De Minions en bestond uit: Rosa Vernooij, Julissa de Jongh, Lukas van Hees, Lina Wiedijk, Milan Vocking, Tygo Korver en Coach Bart van Duin.

De 3e prijs was voor De Smurfen en bestond uit; Judi Kasem, Eefje Blom, Ruben van Etten, Melle Linting, Yorick Bais, Finn Halbertsma, Freek van der Aar en stond olv Coach Lars Koppelaar.

De 2e prijs werd behaald door De Pokémons. Hier speelden Jim de Heer, Gijs de Valk, Ruben Binnendijk, Adinda Baede, Noah Parfitt, Huub van Oppen, Sem Sikking en Coach Thijmen Snip.

Het team van KAMPIOEN Mickey Mouse bestond uit; de broers Bram en Gijs Tesselaar, Levi Hofman, Bruce Fillekes,

Luuk Vulkers,

Teun Duindam en Stijn Blom en Coach Rens Pronk.

Al met al was het weer een hele leuke 1e keer van dit toernooi en hopelijk kunnen we dit jaarlijks gaan organiseren.

Voor meer informatie over de Judolessen, Groeps trainingen en Personal Trainingen van EBI-Sports kunt u contact opnemen met Hoofdtrainer Frank Scholtes via 06 51 80 73 61 of kijk op de website of facebook van EBI-Sports.