ANNA PAULOWNA - Bij het 3e ontwikkelingstoernooi voor jeugdjudoka's zijn er door de EBI-Sports judoka's uit Langedijk en Tuitjenhorn weer veel prijzen behaald.

In het eerste blok kwamen Wessel Koning en Bram Tesselaar in actie. Zijn wonnen beide al hun wedstrijden en werden zo beide Kampioen. In het 2e blok kwamen de 4 judoka's onder de 27kg in actie. Susanna de Jongh wist al haar wedstrijden ook te winnen en werd dus eerste, Gijs de Valk en Nathan Dodde verloren hun laatste wedstrijd en werden dus 2e en Gijs Tesselaar begon wat moeizaam maar won er uiteindelijk ook 2 en werd 3e.

In het middenblok was alleen Ruben Buitendijk namens EBI-Sports op de mat en hij werd 3e. In de middag kwamen de judoka's uit 2011, 2012 en 2013 op de mat om te strijden voor de medailles. Julissa de Jongh, Lina Wiedijk en Huub Seijdell werden Kampioen. Bruce Fillekes werd 2e en Jeroen Bekema werd 3e. Het was dus een productieve dag voor de judoka's en coach Frank was zeer tevreden.

Voor meer informatie over Judoschool EBI-Sports kun je kijken op de website, www.ebisports.nl of je kunt bellen naar 0651807361